Beruházók, tervező irodák, tervezők , kivitelezők támogatása az alkalmazásokhoz optimális légnedvesítési megoldások, berendezések kiválasztásában.

A légnedvesítési megoldások, berendezések kiválasztásához rendelkezünk a gyártók által rendelkezésünkre bocsájtott segéd programokkal, illetve a méretező és kiválasztó segédletek használatára kiképzett kollégákkal.

Rendelkezünk a légnedvesítő berendezéseket gyártó cégek által a gyártóművekben oktatott szakemberekkel a berendezések beüzemelésére és karbantartására.
Karbantartási szerződés keretén belül biztosítjuk a tervezett időszakos karbantartást. Lehetőség van a termékekre vonatkozó garancia idő kiterjesztésére, meghosszabbítására.

Raktárról szállítjuk a működési elvből adódóan elhasználódó részegységeket, illetve pótalkatrészeket.

A már működő légnedvesítési rendszerek, berendezések esetében megbízási szerződés keretén belül erre a célra kifejlesztett hardver és szoftverrel végzünk adatgyűjtést, adat tárolást és elemzést.

Ennek segítségével diagnosztizálhatók a rendszerek, berendezések működésében fellépő rendellenességek, illetve optimalizálhatók azok működése.